Bărbat reținut de către polițiști pentru lipsire de libertate și amenințări

El a lipsit de libertate un adolescent de 18 ani, l-a ameninţat pe fratele acestuia şi a hărţuit o tânără de 21 de ani,

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj după ce a lipsit de libertate un adolescent de 18 ani, l-a ameninţat pe fratele acestuia şi a hărţuit o tânără de 21 de ani, vânzătoare într-un magazin, potrivit g4media.ro.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Caiova au fost sesizaţi telefonic de un tânăr de 25 de ani, din comuna Teasc, care locuieşte fără forme legale în Craiova, cu privire la faptul că fratele său, de 18 ani, din Giurgiţa, care locuieşte fără forme legale în Craiova, ar fi fost lipsit de libertate de către un bărbat de 42 de ani, din Craiova.

Tânărul a mai afirmat că a fost ameninţat de bărbatul respectiv. “Imediat, la nivelul secţiei au fost mobilizate mai multe echipaje de poliţie, care au desfăşurat activităţi pentru stabilirea situaţiei de fapt, identificărea persoanei bănuite de comiterea faptei şi a tânărului de 18 ani. De asemenea, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi ameninţare, cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun. Ulterior, la sediul poliţiei s-a prezentat o tânără de 21 de ani, din Craiova, care a sesizat prin plângere scrisă, faptul că, în perioada 21-29 octombrie, ar fi fost hărţuită de către acelaşi bărbat”, se arată în comunicatul IPJ  Gorj.

Ce au constatat oamenii legii

Poliţiştii au stabilit că tânărul de 18 ani era în faţa unui magazin iar la un moment dat a fost obligat să se urce într-un autoturism de transport persoane, cu care a ajuns în zona cartierului Damila pentru a-l găsi pe fratele acestuia, în vârstă de 25 de ani. Prin folosirea mai multor mijloace de transport în comun, cei doi au ajuns în cartierul 1 Mai, unde au fost găsiți de poliţişți. Anchetatorii au mai stabilit că în perioada 21 – 29 octombrie, bărbatul de 42 de ani a urmărit-o şi a abordat-o în mod repetat, pe tânăra de 21 de ani când ea se afla la magazinul unde lucrează ca vânzătoare, din Craiova. Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi hărţuire.

Temperaturi neobișnuit de mari în luna noiembrie