Grădina zoologică din Târgu Mureș, închisă temporar

Doi bizoni au evadat după ce mai multe garduri au fost rupte de arborii căzuți în urma furtunii de miercuri seara

Zoo
Zoo sursa foto pixabay.com

Doi bizoni de la ZOO Târgu Mureș au evadat din spațiul rezervat lor, după ce mai multe garduri au fost rupte de arborii doborâți în timpul furtunii de miercuri seara. Grădina zoologică a fost închisă până când animalele vor fi prinse și gardurile vor fi reparate, potrivit g4media.ro.

Potrivit conducerii ZOO Târgu Mureș, din cauza furtunii din data de 30 august s-au deteriorat unele garduri în incinta grădinii, fiind nevoie să închidă temporar.

Echipele grădinii zoologice lucrează în mod constant pentru a captura și readuce animalele în siguranță.

 „Stimați vizitatori! Dorim să vă informăm că, din cauza furtunii din data de 30 aug 2023 s-au deteriorat unele garduri în incinta grădinii și suntem nevoiți să închidem temporar. Din păcate, două exemplare de bizon european au reușit să evadeze din zona lor delimitată. Echipele grădinii zoologice lucrează în mod constant pentru a captura și readuce animalele în siguranță. Siguranța dumneavoastră și a animalelor este prioritatea noastră principală. Scopul închiderii temporare este de a permite specialiștilor să gestioneze situația corespunzător și să readucă animalele în habitatul lor adecvat. În timpul acestui interval, vă rugăm să aveți răbdare și înțelegere. Vă rugăm să urmăriți platformele noastre oficiale de social media și site-ul nostru pentru cele mai recente informații cu privire la evoluția situației și redeschiderea grădinii zoologice. Sperăm că în curând veți putea vizita din nou grădina zoologică și veți putea admira lumea fascinantă a faunei. Va multumim pentru intelegere!”, a anunțat Grădina Zoologică din Târgu Mureș pe pagina de Facebook.

Încă un localnic rănit în urma exploziei de la Crevedia a murit