Încă un localnic rănit în urma exploziei de la Crevedia a murit 

Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, era internat la Spitalul Floreasca

Un bărbat de 63 de ani rănit în exploziile de la staţia GPL din Crevedia a decedat la Spitalul Floreasca. Bilanțul morților ajunge la 3, dar în spitalele din România sau din străinătate sunt mai mulți pacienți cu arsuri foarte grave. Unul dintre răniții în exploziile de la Crevedia a murit. Acesta era internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu arsuri extinse, care au făcut imposibil transferul într-un spital din străinătate. Este cel de al treilea deces în urma tragediei din Crevedia, potrivit stiripesurse.ro.

”În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală.În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație. Adresăm compasiunea noastră familiei.”, arată reprezentanții spitalului.

Unul dintre pacienții care au fost răniți în timpul exploziilor de la Crevedia, care era internat la Spitalul Floreasca, a murit. Autoritățile spun că este vorba despre o persoană civilă, care avea arsuri pe 99% din suprafața corpului. Acesta este cel de al treilea deces în urma tragediei din Crevedia, după ce doi soți au decedat într-un interval de 13 ore. Bărbatul a murit primul. A făcut infarct atunci când a văzut cât de grav rănită este soția lui. Cuplul locuia într-o casă aflată lângă stația unde a avut loc explozia. Locuința lor a fost distrusă. La Spitalul Floreasca mai sunt doi pacienți intubați, în stare gravă. De asemenea și la Spitalul Bagdasar-Arseni mai este un pacient nepalez, cu arsuri pe 95% din suprața corpului. În ceea ce privește cei 12 pacienți transferați în străinătate, cinci sunt intubați, în stare gravă, dar stabili, spun medicii. Unul dintre ei, un pompier, ar putea fi transferat înapoi în țară. Zeci de tone de deșeuri feroase și neferoase, confiscate în premieră de Garda de Mediu de pe un teren privat