Un șofer drogat cu marijuana a provocat un accident în Prahova

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui pasager în vârstă de 19 ani

Politist
Politist sursa foto pixabay

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane s-a produs în noaptea de miercuri spre joi în localitatea Bălțești, județul Prahova. Șoferul unei mașini în care se mai aflau trei persoane a pierdut controlul și a intrat într-un stâlp, potrivit g4media.ro.

După testarea antidrog, polițiștii au descoperit că aceasta consumase marijuana.

„Noaptea trecută, în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul că pe strada Gorunului, din comuna Bălțești a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Bălțești, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Gorunului, la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice, din beton”, a comunicat IPJ Prahova.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui pasager în vârstă de 19 ani, din comuna Bălțești, ambii fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Din cauza leziunilor, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. La momentul transportării la spital, conducătorului auto i-au fost prelevate probe toxicologice, acestea indicând un rezultat pozitiv, marijuana. „În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a transmis IPJ Prahova.

S-a început verificarea șuruburilor Podului de la Brăila