Robert Negoita

Robert Negoiță nu mai are dreptul de a fi primar – iată una dintre cele mai importante vești ale zilei în curs. Potrivit Anei Ciceală (USR), demersurile făcute de partidul pe care aceasta îl reprezintă ar fi dat, în sfârșit, roade.

„Robert Negoiță și-a pierdut mandatul de primar. Prefectul Bucureștiului tocmai a constatat formal asta. Bravo colegilor USR Sector 3 Andrei Stan, Matei Eugen și Teodora Stoian pentru demersurile legale de săptămâna trecută către prefect!”, a scris Ana Ciceală pe pagina de Facebook.

Prefectul Capitalei decide: mandatul lui Robert Negoiță, pe chituci!

De altfel, Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a semnat în cursul zilei de luni un ordin cu privire la constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Robert Negoiță. Motivul invocat este recentul act de traseism al lui Robert Negoiță. Reamintim că primarul Sectorului 3 a decis în urmă cu câteva săptămâni să renunțe la susținerea PSD, încercând o alianță „cu cântec” cu liderul PRO România, Victor Ponta.

„Se constată încetarea de drept la data de 19 august 2020 a mandatului de primar al Sectorului 3 București al lui Robert Sorin Negoiță, având în vedere admiterea candidaturii sale la alegerile din 27 septembrie 2020 pentru funcția de primar al Sectorului 3 din partea altui partid decât cel pe listele căruia a candidat și a fost ales primar la alegerile locale din 2016”, se arată în ordinul semnat de Gheorghe Cojanu.

Citește și: Sectorul 5, cel încununat cu nepăsare și uitare

#News