Ludovic Orban

După suspendarea ședinței de astăzi, premierul Ludovic Orban a declarat, pe holurile Parlamentului că nu ar avea nicio înțelegere cu cei de la PSD, așa cum au sugerat o serie de contestatari până acum. De altfel, suspendarea ședinței nu a reușit decât să adâncească bănuielile celor ce suspectau o înțelegere tacită între cele două formațiuni politice.

Premierul Ludovic Orban: „Noi ne apărăm”

„Moțiunea este consumată, dar sigur că trebuie să așteptăm decizia CCR. De mâine începem sesiunea ordinară. Este o altă gogomănie să intri în următoarea sesiune. E înțelegerea ca ei să ne dea jos, și noi să ne apărăm. Nu avem înțelegere cu PSD”, a declarat premierul Ludovic Orban pe holurile Parlamentului.

„Am început furtunos, cu o pauză de o oră”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu, după ce ședința pentru moțiunea de cenzură a fost suspendată la mai puțin de o oră de începere, din pricina absenteismului. Întrucât moțiunea are nevoie de 233 de parlamentari pentru a se desfășura, iar la ședință s-au prezentat 170, ședința este programată pentru a fi reluată la ora 15:30.

Citește și: Programul oficial al moțiunii de cenzură

#News