Clotilde Armand

Candidatul USR la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, e foc și pară pe Primăria Capitalei pentru că a solicitat firmei care administrează o parte din panourile publicitare să dezafecteze un banner electoral al acesteia. Într-o postare pe Facebook, Clotilde Armand vorbește despre o conspirație a actualei administrații a Capitalei, uitând să specifice că la rândul ei a uitat să ceară autorizație pentru panotaj electoral, care în astfel de cazuri se emite de către Primăria Municipiului București.

„Nu știu dacă știți dar eu am pus un singur banner în București în urmă cu o săptămână. Astăzi am primit următorul mesaj: „Urmare intervenției în forță a Corpului de Control al Primăriei Municipiului București, la solicitarea expresă a Primarului Sectorului 1, suntem somați să dezafectăm mesh-ul clientului USR.

Până acum nu am avut niciodată probleme cu această locație. Se invocă starea clădirii cu risc seismic și proximitatea Bisericii Italiene. Sunt amenințat cu amenzi atât eu cât și Asociația de Proprietari dacă nu dezafectăm în regim de urgență meshul. Din păcate nu am nici o altă variantă pentru a salva această decorare. Voi dezafecta mesh-ul astăzi până în ora 15.00’’.

Așadar, asta face dna Firea și primarul pesedist din Sectorul 1. Abuz și amenințări la adresa Opoziției și a candidaților, practici bolșevice demne de Rusia lui Putin. În toamna anului trecut, exact în acest loc era un mesh-up mare cu Viorica Dăncilă. Atunci nu exista risc seismic pentru PSD. Nu-i nimic. Dle primar pesedist, sunteți un fricos și jumătate. Pe 27 septembrie vă promit că o să se cutremure toată administrația PSD din Sectorul 1”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Citește și: Colegii din USR-PLUS au pus-o într-o postură incomodă pe Clotilde Armand

HashtagNews.ro