Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu face dezvăluiri despre adolescență, viața sexuală și ce anume a convins-o să facă primul pas. Multe persoane publice au decis să țină ascunsă acea parte din viață care conține intimități și fluturi în stomac. Nu este și cazul Mihaelei Rădulescu. Sinceră, cu umor și fără perdea, vedeta recunoaște că încă nu se afla la vârsta majoratului. Și că propria curiozitate a împins-o să facă primul pas:

”Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate şi aproape că eu l-am provocat. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot ameţea, dar era prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmărindu-mi instinctul, căci experienţa nu exista, eram mult mai liberă ca el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mai mult decât atât, vedeta dă detalii și despre o parte mai puțin frumoasă și mai puțin discutată: eșecul în dragoste. Mihaela Rădulescu a trecut printr-o mare dezamăgire, dar, la fel de bine, declară că și-a revenit destul de repede. Insistă pe încrederea în sine, pe forțele proprii, și pe faptul că alegerile personale ne reflectă propria personalitate.

Probabil este considerată un adevărat exemplu de multe persoane. La fel de bine, mulți îi caută un cusur, fie că e vorba de aspectul fizic sau de deciziile luate. Cu toate acestea a știut mereu să spună stop și să ia viața de la capăt, evitând complicațiile inutile.

”E, normal, dar nu mi-am bătut capul foarte tare. Aveam norocul de a avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe.”,a declarat Mihaela Rădulescu.

Citește și: Bittman are ambiții: când va fi mare, vrea să se facă Arafat

#News

Foto