Ionel Danca

Șeful cabinetului premierului Orban, Ionel Dancă a făcut, pe pagina de Facebook, o „scurtă” prezentare a luptei pe care liberalii o au de dus în campanie, scopul fiind cel de înlăturare a „primarilor și baronilor roșii” din fruntea administrațiilor locale, de scăparea „feudelor PSD de mizerie și sărăcie”.

Disperarea ultimelor zile… de mandat

Primarii și baronii PSD își trăiesc cu disperare ultimele lor zile de mandat. În multe localități din țară este ultima lor suflare politică în această campanie. De la Teleorman și Giurgiu, trecând prin Constanța, Pitești și Galați până la Focșani, Bacău și Neamț, se vor duce bătălii pe viață și pe moarte pentru a scăpa feudele PSD de mizerie și sărăcie și pentru a aduce performanța liberală în administrația locală.

La București va fi o bătălie capitală pentru PNL, cu Nicușor Dan și cu candidații susținuți de PNL împreună cu USR-PLUS, pentru a învinge #FireaPSD de a irosi banii bucureștenilor pe nimicuri.

În Moldova, pentru prima dată în mulți ani, avem prima șansă într-o luptă strânsă să batem PSD.

Bătălia de la Focșani a candidaților PNL, Ion Ștefan la primăria Focșani și Cătălin Toma la CJ Vrancea, va fi o cotitură istorică pentru baronul Oprișan spre #nimicPSD în Moldova.

La fel la Neamț, unde candidatul PNL la Consiliul Județean, Mugur Cozmanciuc poate să scape județul de rușinea de a fi condus de un interlop PSD ca Ionel Arsene.

La Bacău, candidatul PNL la Consiliul Județean, Ionel Paler, poate pune capăt în sfârșit unei ere de combinații pesediste subterane marca Hrebenciuc care au ținut județul în subdezvoltare.

La Galați, candidatul PNL la CJ, George Stângă, se luptă încă cu cumetriile din epoca lui Adrian Nastase care au căpușat dezvoltarea industrială a județului si orașului Galați”.

Și la Iași, cu Costel Alexe si Mihai Chirica, venit la PNL după ce a făcut o opoziție dură la Dragnea și a protestat împotriva OUG 13, la Prahova cu Iulian Dumitrescu, a scris Dancă.

Și Sudul își poate schimba culoarea

„În Muntenia, județul Argeș poate să fie din nou județul Brătienilor cu candidații PNL Emanuel Soare la Consiliu Județean și Sorin Apostoliceanu la primăria Pitești.

În Oltenia, Mama Minciunilor PSD pentru pensionari, Olguța Vasilescu poate fi învinsă cu votul craiovenilor pentru un primar liberal serios și cu experiență cum este candidatul PNL la Craiova, Nicolae Giugea.

Tot în Sud, alte două județe roșii, simbol pentru feudele lui Dragnea, Teleorman și Giurgiu pot să-și schimbe culoarea și să scape de sărăcia în care le-a adus PSD.

O altă bătălie istorică va fi la Constanța, unde urmașii lui Mazăre și acoliții lor au de ce să se teamă pentru că vremea tunurilor PSD de la malul Mării se va încheia cu victoria fostului amiral Vergil Chițac, candidatul PNL la primăria Constanța.

La Hunedoara cu Adrian David, pe care îl știu un bun profesionist de mulți ani, la Sălaj, Gorj și Mehedinți, Ialomița, Dâmbovița sau Tulcea românii au acum șansa la o administrație liberală care să le schimbe viața în bine”, a mai scris Dancă.

Primarii și baronii PSD își trăiesc cu disperare ultimele lor zile de mandat. În multe localități din țară este ultima…

Publicată de Ionel Dancă pe Sâmbătă, 29 august 2020

Fiecare vot poate face diferența

Șeful cancelarie consideră că lupta este una foarte strânsă, „aproape corp la corp, primar cu primar, om cu om”, în care fiecare vot poate face diferența.

„În multe localități și județe, avem alături de noi și de candidații PNL aliați de la USR-PLUS, la București, Galați, Bacău, Vrancea, Prahova, Hunedoara, Sălaj, Giurgiu sau Călărași. In alte zone, suntem singuri impotriva tuturor.

Însă, cei mai importanți aliați ai Partidului Național Liberal în lupta cu PSD pentru o dezvoltare locală peste tot în țară sunt chiar românii cu votul și încrederea lor că doar PNL poate să bată PSD. Vom învinge PSD și va fi bine!”, a concluzionat Dancă pe pagina de Facebook.

Citește și: AEP, despre alegerile locale. Cu urna mobilă la bolnavii cu Covid

#News