Codrin Ștefănescu / Marcel Ciolacu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, un susținător al lui Liviu Dragnea, a avut o ieșire dură la adresa social-democraților. Într-o postare făcută pe pagina de Facebook, Ștefănescu a precizat că în contextul actual, dacă era Dragnea la „butoane”, PSD ar fi putut obține cel puțin 60% din voturi.  

„Dacā Dragnea era azi președintele PSD, partidul ar fi avut un scor astronomic! La cât și-au bătut ăștia joc de noi, cu o comunicare bună și luări de poziții ferme, în mod cert depășeam 60%! Dar nu a fost să fie! Am fost trădați și din interior și din afara partidului! Profesorii, medicii, pensionarii, micii întreprinzātori au spus că e mai bun Klaus și PNL-ul!

Dacā Dragnea era azi presedintele PSD, partidul ar fi avut un scor astronomic! La cât si-au bātut āstia joc de noi, cu o…

Publicată de Codrin Stefanescu pe Sâmbătă, 29 august 2020

Scorul a fost șocant si sistemul a avut curajul atunci să-l condamne pe Dragnea! Deși am făcut tot ce se putea face pentru oameni, pentru interesul românesc. Prin urmare, noi psd-iștii îl merităm pe Ciolacu și echipa sa securistoidă, iar voi îl meritați pe Ludovic și echipa sa sinistră! Punct.”, a scris Ștefănescu pe Facebook.

Citește și: Codrin Ștefănescu: „Dragnea nu renunță la luptă”

#News