Foto: Facebook

Codrin Ștefănescu a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că Liviu Dragnea – fostul lider al social-democraților – este la un pas de eliberare. Potrivit fostul secretar general al PSD, avocații lui Dragnea au descoperit o eroare judiciară, eroare care ar putea anula condamnarea „politică și injustă” a acestuia din urmă.

„Liviu Dragnea nu renunță la luptă! Avocații săi au depus azi o acțiune extrem de importantă pentru întregul sistem juridic românesc! Se deschide un drum pentru abuzurile înfiorătoare din vremurile trecute!

Pe scurt: avocații au argumentat în mod clar că Liviu Dragnea se află ilegal în închisoare, având în vedere că la fond fusese condamnat de către un complet nespecializat în judecarea faptelor de care fusese acuzat.

Conform deciziei Curții Constituționale! Și speră ca legea să fie egală pentru toți! Lumea Justiției publică, tot azi, întregul document. Sper din tot sufletul să i se facă dreptate unui om care a fost condamnat politic! Și total injust!”, a scris Ștefănescu pe pagina de Facebook.

În 27 mai 2019, șeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Citește și: Familia Dragnea are un înger păzitor: juniorul câștigă procesul cu CEC Bank

#News