Incendiu de amploare de vegetație izbucnit lângă Atena

Sute de pompieri, cu zeci de autospeciale, au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

Pompieri
Pompieri

Un incendiu de amploare s-a produs sâmbătă într-o zonă dens împădurită la aproximativ 20 de kilometri nord de capitala greacă Atena, zonă care nu este una turistică, potrivit ziare.com.

Sute de pompieri, cu zeci de autospeciale, ajutaţi şi de avioane pentru stingerea incendiilor au intervenit pentru lichidarea flăcărilor.

Incendiul a fost alimentat de vântul puternic şi survine după săptămâni de vreme caniculară şi cu puţine ploi. Fumul degajat de flăcări se extinde în zonă, iar în multe părţi ale capitalei Atena se simte miros de cenuşă şi lemn ars. Potrivit radio-televiziunii publice ERT, în apropierea incendiului nu se află facilităţi turistice. Apărarea civilă din Grecia a avertizat că al doilea cel mai ridicat nivel de alertă de incendii este în vigoare în weekend în zone extinde din partea centrală a ţării.

Un incendiu masiv a izbucnit într-o zonă dens împădurită la aproximativ 20 de kilometri nord de capitala greacă Atena, zonă care nu este una turistică.

Sute de pompieri, cu zeci de autospeciale, ajutaţi şi de avioane pentru stingerea incendiilor încearcă să contenească flăcările. Incendiul este însă alimentat de vântul puternic şi survine după săptămâni de vreme caniculară şi cu puţine ploi. Fumul degajat de flăcări se extinde în zonă, iar în multe părţi ale capitalei Atena se simte miros de cenuşă şi lemn ars. Potrivit radio-televiziunii publice ERT, în apropierea incendiului nu se află facilităţi turistice. Apărarea civilă din Grecia a avertizat că al doilea cel mai ridicat nivel de alertă de incendii este în vigoare în weekend în zone extinde din partea centrală a ţării.

Trei persoane arestate pentru pornografie infantilă