Ioana Lazăr, numită secretar general al Ministerului Educaţiei. Leapșa funcțiilor publice

Aceasta va ocupa funcția prin detașare, pe o perioadă delimitată de șase luni

Ioana Lazăr a fost numită secretar general al Ministerului Educaţiei. Astfel, aceasta va ocupa funcția prin detașare, pe o perioadă delimitată de șase luni. Decizia a fost publicată, în cursul serii trecute, și în Monitorul Oficial. Hotărârea punerii în funcție a acesteia este una controversată, de vreme ce premierul interimar Nicolae Ciucă o eliberase di funcție pe Ioana Lazăr, fiind, la momentul respectiv, nevoită să se întoarcă la Agenția Națională pentru Achiziții Publice, de unde fusese anterior detașată.

Decizia potrivit căreia Ioana Lazăr va deveni secretar general al Ministerului Educației, semnată de premierul Florin Cîțu

Leapșa funcțiilor publice

Ioana Lazăr

„Începând cu data prezentei decizii, Ioana Lazăr, şef serviciu la Serviciul elaborare şi avizare acte normative – Direcţia reglementare – Direcţia generală reglementare şi armonizare legislativă din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, exercită, cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Ministerului Educaţiei pentru o perioadă de şase luni” – prevede decizia semnată de premierul Florin Cîţu.

Citește și: Guvernul Cîțu îngheață veniturile TUTUROR în 2021

#News