Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

În ciuda rezultatelor bune obținute la nivelul consiliilor județe, cu 20 de președinți social-democrați, liderul Marcel Ciolacu este supărat pe „baronii” locali care nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor de la centru. Ciolacu consideră că dacă „anumiți colegi” ar fi înțeles să facă pasul în lateral nu s-ar fi pierdut două județe importante, Vrancea și Constanța.

„Intrăm în logica de precampanie. Vom veni cu un program economic categoric şi cu un program de guvernare. Vom veni cu nişte soluţii concrete, cu o selecţie a celor care ne vor reprezenta în Parlament.

Am anunţat că niciun candidat nu o să intre pe liste dacă are probleme penale. Vrem să convingem românii că suntem o alternativă credibilă la această Dreaptă unită.”, a avertizat, la România TV, Ciolacu.

Liderul PSD, Ciolacu a declarat, luni, că indiferent de rezultatele obținute de Gabriela Firea, la Primăria București, aceasta merită să rămână în „prima linie” a partidului, totodată având în intenție să-i propună să candideze la alegerile parlamentare din decembrie.

„Nu am vorbit cu Gabriela Firea. O să o fac după această conferință. Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că doamna Gabriela Firea trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rezultatele bune ale PSD se datoarează şi în mare măsură doamnei Gabriela Firea”, a spus Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă.

Citește și: Ciolacu vrea să îi propună Gabrielei Firea să candideze la parlamentare din partea PSD

#News