Gabriela Firea / Foto: Facebook

Fostul primar Gabriela Firea, prim vice președintele PSD, a avut marți dimineață prima apariție publică de după înfrângerea de la alegerile locale. Gabriela Firea s-a prezentat marți, la sediul PSD unde va avea loc și o ședință de partid.

„Eu am 38%, iar PSD are 33% la CGMB. Cred că am contribuit și eu, pentru că sunt prima pe lista Consiliului General. Campania negativă din online și total mincinoasă ne-a afectat. Eu am făcut campanie pozitivă în online. ână acum mi se spunea că sunt prea nouă, în partid, acum sunt veche, anchilozată? Nu la mine se referea domnul Ciolacu. Am niște bănuieli la cine se referea.

S-a luat decizia să urmăresc exit-poll-ul la Primărie sau la sediul din Băneasa. Așa s-a stabilit, din timpul săptămânii, de către conducere. Eu nu am de ce să mă rușinez, am obținut multe voturi. Eu vreau să văd caracatița. Au fost minciuni de campanie. Când soțul meu l-a sunat pe Orban, în noaptea alegerilor, când i-a reproșat că m-a demonizat, el i-a zis că au fost declarații politice. Dacă prin declarații politice poți de demonizezi și să demolezi un om, atunci această campanie este una murdară.”, a declarat Gabriela Firea.

Citiți și: Firea: „Chiar dacă nu voi fi primarul oamenilor, voi fi vocea oamenilor”

#News