Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat într-o conferință de presă faptul că, indiferent de rezultatele obținute la alegerile locale de ieri, Gabriela Firea trebuie să rămână în prima linie a social democrațior. Ba mai mult decât atât, Ciolacu a adăugat că, deși nu ar fi apucat să discute aspectul cu Firea, acesta își dorește ca fostul primar general să candideze la alegerile parlamentare din partea PSD.

„Nu am vorbit cu Gabriela Firea. O să o fac după această conferință. Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că doamna Gabriela Firea trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rezultatele bune ale PSD se datoarează şi în mare măsură doamnei Gabriela Firea”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, în continuare optimist: „Rezultatele votului de ieri ne arată că PSD este pe drumul cel bun”

„PSD va continua să prezinte şi să propună soluţii şi proiecte concrete pentru cetăţenii României. România are nevoie de o alternativă la ceea ce este acum. Democraţia din România are nevoie de un partid de stânga puternic, cu viziune, modern şi adaptat noilor cerinţe din acest moment. PSD a reuşit într-un timp scurt, printr-un program de reconstrucţie şi de modernizare, să ajungă de la un scor de 20% la un scor de peste 30%. În acest moment, PSD are cel mai mare număr de consilii judeţene, respectiv 20, şi cel mai mare număr de primari aleşi, aproximativ 1.500. Rămânem cel mai mare partid din România. Procesul de reconstrucţie internă a dat roade în acest moment”, a adăugat Ciolacu.

La rândul ei, Gabriela Firea a declarat astăzi că „Nu știu exact ce voi face, nu știu exact încotro mă voi îndrepta. Mă voi odihni, mă voi gândi, mă voi consulta cu familia, încă nu știu ce decizie voi lua. Chiar dacă nu voi mai fi primarul oamenilor, eu voi fi întotdeauna vocea oamenilor.”

Citește și: Firea: „Chiar dacă nu voi fi primarul oamenilor, voi fi vocea oamenilor”

#News