Horoscop azi, miercuri 30 august 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest principal al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Vărsător cu planeta Uranus, în retrogradare, de pe Taur. Acest unghi astrologic ne vorbește de: instabilitate, stranietate, excentricitate, iritabilitate și radicalism.

BERBEC

Vi se pot reliefa unele minore neînțelegeri în raport cu o amică mai în etate. Mai puteți avea parte și de o surpriză cam neplăcută când vine vorba de bani, de resurse!

TAUR

Din păcate, nu aveți o zi tocmai productivă sub raport profesional, social. Totodată, mai puteți reliefa și un comportament ușor cam excentric și răzvrătit!

GEMENI

Puteți primi o veste mai neplăcută despre sau de la o femeie mai în vârstă de la mare depărtare! Mai puteți resimți și o stare emoțională cumva mai agitată, frământată!

RAC

Evitați să intrați în împrumuturi financiare mai semnificative! Un prieten destul de apropiat dumneavoastră poate avea parte de unele necazuri mai stranii!

LEU

În viața de cuplu vi se pot prezenta unele ipostaze mai tensionate! Nu este o zi fastă nici pentru afaceri, contracte și negocieri! Totodată, nu optați pentru decizii mult prea controversate în plan profesional!

FECIOARĂ

Vi se pot releva unele dificultăți în relația cu o colegă mai matură de la locul de muncă. Grijă și cu sănătatea! Evitați și călătoriile pe distanțe mai lungi!

BALANȚĂ

Astrele vă relevă o zi cumva mai turbulentă în viața sentimentală. Vi se mai arată și un risc ceva mai semnificativ de accidente cumva mai curioase, deci fiți ceva mai prudenți!

SCORPION

Puteți întâmpina unele dificultăți în relația cu o femeie mai matură din familie! Totodată, mai puteți avea parte și de un conflict spontan în viața maritală! Atenție și la potențiale probleme cu legea!

SĂGETĂTOR

Nu aveți parte de o zi fastă pentru studiu, examinări și drumuri scurte. Vă mai puteți aștepta și la unele potențiale probleme de sănătate ușor cam neobișnuite!

CAPRICORN

Din păcate, puteți întâmpina unele mici neajunsuri de ordin financiar, bănesc. Totodată, în viața romantică puteți avea parte de unele evenimente cumva mai ciudate și haotice!

VĂRSĂTOR

Astrele vă prezintă cumva mai hipersensibili, turbulenți și capricioși! Vi se mai poate reliefa și un necaz neașteptat legat de mediul familial!

PEȘTI

Puteți resimți unele mici probleme de sănătate. O femeie mai matură poate încerca să vă saboteze! Fiți ceva mai atenți și în relația cu anturajul!

Horoscop HashtagNews