Horoscop azi, marți 9 august 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul astrologic determinant al zilei este redat de către opoziția lui Venus de pe Rac cu Pluton, în mișcare aparent retrogradă, de pe Capricorn. Acest unghi celest destul de turbulent ne vorbește de: gelozie, posesivitate, neîncredere, desfrânare și manipulare afectivă. Astfel, va trebui să dăm dovadă de foarte multă înțelepciune, cumpătare și auto-control pentru a ține cât de cât în frâu energia cam toxică a acestei zile cu multe încercări.

BERBEC

Puteți întâmpina unele probleme semnificative în relația cu o femeie mai tânără din familie. Nu este o zi fastă pentru schimbări de ordin estetic în casă. Se poate ivi și un conflict urât cu șefii!

TAUR

Este posibil să primiți o veste mai neplăcută despre sau de la o femeie mai tânără! Încercați să fiți ceva mai sinceri și sensibili în comunicare, în discurs. Ar fi de bun augur dacă ați fi și ceva mai flexibili în idei și principii!

GEMENI

Evitați să vă dezlănțuiți în cheltuieli stupide, fiind necesar să fiți mai moderați și chibzuiți cu banii! Din nefericire, vi se relevă și un risc destul de semnificativ de incidente ori accidente, deci încercați să fiți ceva mai prevăzători!

RAC

Astrele vă arată cumva mai capricioși, superficiali și hipersensibili în plan afectiv! Căutați să nu faceți o dramă din problemele acestei zile! Fiți mai înțelegători și concilianți în caz de conflicte în viața de cuplu!

LEU

Cam nu ar fi indicat să vă implicați în escapade sau aventuri sentimentale controversate în această zi! O femeie mai tânără poate încerca să vă saboteze pe ascuns! Fiți mult mai atenți și cu sănătatea!

FECIOARĂ

Vi se pot ivi unele neînțelegeri sau chiar certuri în relația cu o prietenă mai tânără! În viața romantică se pot prezenta unele evenimente destul de supărătoare! Din păcate, astrele zilei nu vă arată foarte populari!

BALANȚĂ

Puteți atrage adversitatea un femei mai tinere cu un statut social excelent! Fiți ceva mai ponderați și diplomați și în relația cu șefii, cu superiorii! Din nefericire, vi se mai preconizează și unele deranjamente gospodărești!

SCORPION

Aveți parte de o zi cam nepotrivită pentru drumuri și călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai negativă de la sau despre o femeie mai tânără de la mare depărtare! Fiți ceva mai echilibrați și temperați în judecată, dar și în discurs!

SĂGETĂTOR

Vi se preconizează o tendință de îndatorare financiară semnificativă, fiind util să fiți ceva mai calculați cu banii! Totodată, astrele vă mai relevă și mai dedați exceselor și patimilor romantice! Folosiți-vă talentele înspre scopuri pozitive!

CAPRICORN

Din păcate, aștrii zilei vă relevă o zi destul de dificilă și complicată în viața de cuplu, maritală! Puteți reliefa și un comportament fanatic, încăpățânat și deosebit de aspru! Puteți atrage evenimente cam rele asupra dumneavoastră!

VĂRSĂTOR

Ar fi recomandat să fiți ceva mai grijulii cu sănătatea! La locul de muncă se pot prezenta unele dificultăți în relația cu o colegă mai tânără! Puteți atrage și dușmănia secretă a unor personaje foarte malițioase!

PEȘTI

Fiți ceva mai sensibili, tandri și afectuoși în relația cu persoana iubită, oferindu-i toată atenția și prețuirea dumneavoastră! Se mai pot reliefa și unele evenimente ori întâmplări destul de primejdioase legate de un prieten bun!

Horoscop HashtagNews