Horoscop azi, sâmbătă 18 februarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este redat de opoziția Lunii de pe Rac cu planeta Pluto de pe Capricorn. Această poziționare celestă de vorbește de: frustrări, stres, irascibilitate, frământări, manipulare, încăpățânare și cruzime. Pentru a mai tempera din tendințele nefaste ale acestei zile mai agitate, astăzi va trebui să ne arătăm cumva mai echilibrați, calculați, raționali, calmi, răbdători, înțelepți și rezistenți sub raport psihic.

BERBEC

O femeie mai matură din familie poate avea parte de unele mici necazuri. Totodată, și dumneavoastră puteți resimți astăzi unele sentimente mai puțin pozitive! Vi se mai poate ivi și un conflict urât cu șefii!

TAUR

Încercați să fiți ceva mai concentrați, dar și mai realiști, sub raport mental pentru a nu lua mai apoi unele decizii teribil de nepractice. Nu aveți o zi potrivită pentru călătorii în străinătate.

GEMENI

Puteți avea parte de unele mici carențe când vine vorba de bani, de resurse. Din nefericire, vi se relevă și un risc destul de semnificativ de incidente ori accidente, deci încercați să fiți ceva mai prevăzători!

RAC

Astrele vă preconizează o dispoziție mai agitată per ansamblul acestei zile, fiind necesar să vă echilibrați latura emoțională! Fiți mai înțelegători și concilianți în caz de conflicte în viața de cuplu!

LEU

O femeie mai în etate poate încerca să vă saboteze într-un mod cumva mai indirect! Puteți resimți și o stare afectivă mai turbulentă și neașezată. Fiți mult mai atenți și cu sănătatea!

FECIOARĂ

Vi se poate releva un potențial conflict cu o amică mai matură. În viața romantică vi se pot prezenta unele evenimente cam supărătoare! Din păcate, astrele zilei nu vă arată foarte populari!

BALANȚĂ

Nu este o zi tocmai favorabilă pentru întreprinderi importante de ordin social, public! Imaginea dumneavoastră socială poate cunoaște o ușoară deteriorare! Din nefericire, vi se mai preconizează și unele deranjamente gospodărești!

SCORPION

Vă recomand mai multă rezervă în relaționarea cu străinii! Fiți ceva mai grijulii și la călătorii mai lungi! Mai puteți resimți și unele dificultăți de comunicare cu cei din jur.

SĂGETĂTOR

Vi se preconizează o zi cumva mai tulbure sub raport afectiv! Totodată, puteți avea parte și de unele probleme bănești! Folosiți-vă talentele doar înspre scopuri pozitive!

CAPRICORN

Persoana iubită se poate arăta cumva mai capricioasă per ansamblul zilei. Nu este o zi de bun augur nici pentru afaceri sau alte ipostaze ce țin de parteneriate. Puteți reliefa și un comportament fanatic, încăpățânat și deosebit de aspru!

VĂRSĂTOR

Vi se pot prezenta unele dificultăți în relația cu o colegă mai matură de la locul de muncă. Puteți atrage și dușmănia secretă a unor personaje foarte malițioase!

PEȘTI

Din păcate, puteți avea parte de o zi cumva mai tensionată în viața romantică. Vi se pot ivi și mici probleme în relația cu copiii! Se mai pot reliefa și unele evenimente ori întâmplări destul de primejdioase legate de un prieten bun!

Horoscop HashtagNews