Călin Popescu Tăriceanu

Reclama cu albina și crema de ghete avea sloganul Vacs și nu Vax. Puțini știu, iar de la politicieni am renunțat să mai am pretenții.

Călin Popescu Tăriceanu a găsit un nou motiv să certe Guvernul Orban. Și nu se oprește doar la Orban, îl are în vizor și pe Klaus Iohannis. De fapt, oricine este din PNL îl face pe Tăriceanu să-și piardă răbdarea. Orice s-ar întâmpla în țară, orice lege s-ar adopta, Tăriceanu va găsi vinovați.

Mărul discordiei este, de data aceasta, Legea carantinării. În opinia președintelui ALDE, se comit abuzuri, s-au comis abuzuri și se vor comite abuzuri. Dacă Guvernul alege să ne ofere siguranță, Călin Popescu Tăriceanu alege să contrazică siguranța. Și alege scrisul pe Facebook ca armă.

”Se întâmplă exact ce spuneam în argumentația de a nu vota legea carantinării: abuzurile sunt după colț!

Aici aveti un exemplu: lipitorul de afișe de la PNL, acum șef mare la DSP, decide cu de la sine putere să interneze un minor asimptomatic în spital! Fără să întrebe părinții, fără să întrebe dacă are condiții de izolare acasă!

Pentru Iohannis și Orban, drepturile omului sunt vax albina! Pentru ei, pentru noi nu!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe pagina de Facebook.

Am ajuns la concluzia că președintele ALDE ar trebui să renunțe la politică. Și am ajuns la această concluzie în urmă cu mult timp. Dacă ar exista un post, o funcție unde să nu faci altceva decât să-i contrazici pe ceilalți, Tăriceanu ar face carieră.

E ușor să aperi drepturi și să pozezi în umanist atunci când partidul tău doar pierde. Și atunci când nu te mai afli într-o tribună de unde să poți scanda lozinci învechite.

Să fie dorință de atenție? Disperare? Sau doar puțină invidie și mult prea mult timp liber?

Citește și: PNL ar trebui să-și nominalizeze candidații proprii la locale înainte să fie prea târziu

#News