FOTO facebook
FOTO facebook

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 din Capitală, a scris, sâmbătă, pe Facebook un mesaj despre noile măsuri luate în contextul crizei de coronavirus în România.

Primarul Mutu le-a transmis locuitorilor din Sectorul 6 să rămână în case, mai ales acum, când toate scările de bloc sunt dezinfectate cu soluții certificate. Gabriel Mutu a ținut să precizeze că a luat această măsură ca urmare a faptului că scările de bloc sunt spații comune, tranzitate de multe persoane.

Gabriel Mutu roagă cetățenii din S6 să rămână în casă

„✅ Dezinfectăm toate scările de bloc din Sectorul 6!

🤝 Doar împreună putem trece cu bine peste această perioadă, așadar este esențial să rămâneți în casă, iar noi să vă protejăm.

Scările de bloc sunt spații comune, tranzitate de multe persoane, iar dezinfectarea lor este o altă măsură pe care am inițiat-o pentru binele comunității.

✅ Absolut toate blocurile vor fi dezinfectate, pe rând, prin pulverizare umedă, cu soluții certificate și personal calificat.

Anunțăm prin afișe data și intervalul orar pentru această acțiune, iar echipe din Poliţia Locală Sector 6 comunică personal, în prealabil, sunând la fiecare apartament.

🙏Rugămintea noastră este simplă: rămâneți în casă pe perioada dezinfectării scării de bloc și cât mai mult posibil!
Noi rămânem la datorie, pentru dumneavoastră.

TotulVaFiBine #AlaturiDeTine #GabrielMutu”, a scris primarul Sectorului 6 pe Facebook.

Hashtag News a scris, sâmbătă, că firma de salubrizare Urban S.A și Primăria Sector 6 au început să dezinfecteze străzile, împotriva răspândirii virusului COVID-19. Toate blocurile și casele din zona Crângași sunt stropite cu cloramină, un dezinfectant menit să protejeze locuitorii de virusuri.

60 de angajați Urban, plus 20 de utilaje mari și medii au ieșit pe străzile din Sector 6, au spălat și dezinfectat centrele comerciale, inclusiv pubelele din zona Crângași.

Citește și Spitalul CF 2 din Capitală, rușinică! Te face o factură de 2600 euro?

Îmbrăcați în echipamente de protecție și cu măști pe față, au luat fiecare străduță la rând, pentru dezinfectare și igienizare, în timp ce toți locuitorii din zonă au rămas în case, astfel încât să nu existe risc de alergii sau îmbolnăviri.

#NEWS