FOTO facebook
FOTO facebook

Președintele PLUS Sector 5, Iustin Roșca, lansează noi acuzații, în spațiul public, la adresa primarului Daniel Florea. Liderul politic îl amenință pe primarul Sectorului 5 că este cu ochii pe el și demască fapte de corupție petrecute la primărie.

Liderul PLUS îl face corupt pe Florea

„Așteptarea a meritat, aveam informații că Florea o să iasă să se laude cu “deratizarea blocurilor”.

Ai mai girat un ACT DE CORUPȚIE domn primar! Toate la timpul lor.

Acțiunea de igienizare, în sine este necesară și utilă. Nici foarte scumpă nu e, cca 100 lei de asociație, depinde de calitatea produselor și a execuției. 130000 lei achitați de SC SALUBRIZARE FAPTE SA. Surse de încredere din primarie mi-au comunicat ca valoarea finala o sa fie peste 300.000 lei 🤔.

Insă această atribuire directă este un aranjament și un act de corupție cert, iar primul indiciu este că a fost atribuita în ‼️5 minute‼️ de la lansare și a fost atribuită unei firme din Buzău care nu are experiența în București. Nu aveam alte așteptări de la o administrație #DFectă.
⚠️Suntem atenți la suplimentare!⚠️

Partea interesantă acum vine, mi-am amintit că la SC Salubrizare Fapte SA Daniel Florea, prin decizie sa, a numit director general un om al lui, un PSD ist vechi, pe Lucian Bogza.
Știind ce-i poate pielea am sondat puțin achizițiile de la el și ce descoperim:
⚠️ 120.000 lei + TVA (30.000€) CONSULTANTA PENTRU ACHIZIȚII PUBLICE ‼️
Cui?
Păi lui Panait Radu Alin, administratorul firmei Euro Urbe Consulting și in același timp Președinte Consiliu de Administrație la Algorithm Constructii – adica firma Primăriei Sector 3, condusă de Negoita (PSD).
30.000€ dați pentru nimic sau pentru un nimeni! Pentru nimic că sigur aici avem o spălare de bani, sau dacă nu e așa, pentru nimeni ca Florea a numit un neica nimeni (dar care semnează nu întreabă) care nu se pricepe, nu poate.

Cu acești bani mai deratizam încă odată toate spațiile de locuit din sector. Dar nu facem asta! Mai bine ii dăm unui PSD ist că știe el cum sa-i împartă. Suntem cel mai neatractiv sector pentru că bugetul se împarte între hoți în loc să meargă in investiții ce se rostogolesc in economie. După consultanta in achiziții Socol Alexandra de la PNL, care era și consultant și câștigător al licitațiilor acum îi umplem de bani pe oamenii lui Negoita. (PLUS Sector 3)

Puși numai pe japca!

VăVedemPeToți

OareCineUrmează?”, a scris Iustin Roșca pe Facebook.

#NEWS