Într-o recentă postare pe Facebook, cei de la PSD atacă și mușcă din PNL, acuzându-i că au intenția de a întoarce România cu zece ani în urmă. Despre ce-i, mai exact, vorba? Nemulțumiți de anularea parteneriatului public-privat ce avea să asigure autostrăzile Comarnic-Brașov și Moldovei de prosperitate, aceștia dau în stânga și-n dreapta, fără să-și vadă bârna din ochii din dotare.

Iată ce spune PSD:

”Printr-o decizie pur politică, PNL trimite România înapoi cu 10 ani, propunând românilor ETERNELE STUDII DE FEZABILITATE, în locul demarării DE ÎNDATĂ a lucrărilor concrete.Din pix, prin decizia de anulare a contractelor de parteneriat public privat pentru cele două #autostrăzi, Comarnic-Brașov și Târgu Neamț – Iași – Ungheni, Guvernul Orban distruge în mod premeditat speranța românilor de a uni, cât mai rapid, Moldova cu Transilvania printr-o autostradă.Ieri Guvernul PNL a anulat o procedură în derulare, fără nicio argumentație tehnico-economică și fără a evalua măcar cele 4 oferte deja existente pentru demararea lucrărilor la Târgu Neamț – Iași – Ungheni. 
#PSD solicită Guvernului Orban să facă publice de îndată rezultatele “Analizei Multicriteriale” elaborată de BEI-PASSA în 2018 și prezentată oficial în subcomitetul de monitorizare POIM în 06.12.2018. În acest document se găsesc răspunsurile la toate așa-zisele necunoscute invocate de ministrul Bode privind valoarea estimată, incidența problemelor de mediu, valorile de trafic etc. Și reprezintă dovada clară că PNL va dubla numărul km de autostradă așa cum a dublat și alocațiile…. ”DUPĂ anticipate” și ”mai vedem”!”, arată PSD, pe pagina oficială de Facebook.

Citește și: Tăriceanu acuză PSD și PNL de complicitate

Desigur, nu că n-ar avea dreptate cei de la PSD când spun ceea ce spun, însă dacă este să numărăm kilometrii de autostradă construiți pe vremea când aceștia se aflau la putere, posibil să ne apuce durerile de cap, întrucât nici aceștia nu se laudă cu realizări cine-știe-ce. Iată cum o afirmație, de altfel, pertinentă, se poate transforma rapid „într-un răutăcism”, dacă vine din guri ipocrite.

#News #Romania