Cristian Popescu Piedone, nemulțumit de ritmul în care se lucrează pe unele șantiere din Sectorul 5

Indiferent de obstacole, Piedone merge mai departe în slujba cetățeanului, este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone adversarilor lui politici

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone este nemulțumit de modul în care se lucrează pe unele șantiere din sector. Potrivit primarului Piedone, sunt șantiere unde se muncește intens, dar sunt câteva unde nu lucrează nimeni. Cristian Popescu Piedone a găsit și o explicație pentru acest lucru, și anume faptul că unii ar vrea să îi pună bețe în roate pentru ca să se facă de ras în față locuitorilor Sectorului 5. Cristian Popescu Piedone le transmite acestora și un avertisment, și anume acela că nu lucrează cu trântorii și nici cu mincinoșii.

Cristian Popescu Piedone: Tuturor colaboratorilor Primăriei Sectorului 5, le adresez o rugăminte: HAIDEȚI SĂ FACEM TREABĂ PENTRU COMUNITATE!

„Nu lucrez cu trântorii și nici cu mincinoșii! Am suficient de multă experiență în administrația locală, ca să îmi dau seama când îmi apar în cale… lenea și reaua-voință! Pentru cei care n-au înțeles mesajul meu, pentru cei care n-au dorit să-l înțeleagă, îl repet: indiferent de obstacole, Piedone merge mai departe în slujba cetățeanului!”, este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone. Edilul Sectorului 5 știe că revenirea lui la Primărie le-a acrit multora șampania din pocale. „Știu ca le-am stricat petrecerea! Și… calculele!Așa a vrut Dumnezeu să fie!”, a transmis Cristian Popescu Piedone .

Cristian Popescu Piedone a revăzut meleagurile copilăriei și oamenii dragi lui, din Bucovina