Bărbat în stare gravă după ce și-a tăiat artera femurală când sacrifica porcul

Un fost soldat în Afganistan i-a acordat primul ajutor.

Un bărbat din Vaslui a ajuns în spital în stare gravă după ce s-a accidentat în timp ce tăia porcul. Omul a ajuns în șoc hemoragic la spital, unde medicii încearcă să îi salveze viața. Imediat după accident, bărbatul a primit îngrijiri medicale din partea unui vecin, fost soldat care a luptat în Afganistan, potrivit digi24.ro.

În timpul procesului de sacrificare al porcului, bărbatul, în vîrstă de 50 de ani a executat o manevră greșită și s-a tăiat la piciorul drept, fiind-i afectată astfel artera femurală.

Martor la accident, un fost soldat care a luptat în Afganistan, i-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajului medical  Bărbatul a ajuns la spital în şoc hemoragic.
”Accident grav la tăierea unui porc într-o gospodărie din Zorleni. Un bărbat a suferit în mod accidental o plagă tăiată la nivelul membrului inferior drept deasupra genunchiului. Primul ajutor a fost acordat la faţa locului de un martor care a lucrat ca soldat în războiul din Afganistan. A fost trimisă o ambulanţă C2 SAJ din Bârlad, care a găsit pacientul în stare gravă, în şoc hemoragic, deoarece era lezată artera femurală”, a declarat vineri Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Cadrele medicale au reuşit cu mari eforturi stabilizarea pacientului, pe care l-au transportat în regim de urgenţă la Spitalul Municipal Bârlad, a spus Daniel Ungureanu.În acest moment, pacientul este în sală de operaţie, chirurgii încercând salvarea lui.

Mascații din Dej au intrat în locuința unui bărbat nevinovat