Cristian Popescu Piedone a revăzut meleagurile copilăriei și oamenii dragi lui, din Bucovina

Cristian Popescu Piedone îi mulțumeste din inimă mătușîi Maria, pentru toată dragostea cu care i-a mângâiat copilăria și viața întreagă

Cristian Popescu Piedone s-a întors pe meleagurile unde a copilărit, și anume în Bucovina, unde s-a întâlnit cu oameni dragi sufletului lui.

Împreună cu familia sa, edilul sectorului 5 a făcut un popas în Moldova, unde s-a recules în grădinile lui Dumnezeu, din Bucovina, întâlnind oameni dragi și a mers iar pe ulițele copilăriei. Piedone povestește că a ajuns la Fărcașa, în Neamț, unde” copilul Cristian” a făcut boacăne cât pentru două vieți, fiind iubit necondiționat cât pentru zece.

Cristian Popescu Piedone: Pentru toată dragostea cu care mi-ai mângâiat copilăria și viața întreagă, eu, copilul de odinioară, nepotul năzdrăvan și bunicul care sunt, îți mulțumesc din inimă, dragă Mătușă Maria!

Cristian Popescu Piedone mărturisește că la Fărcașa a copilărit ca în povești, fiind iubit ca în povești și învățând de la scumpa lui mătușa Maria, sora sale mame, că mai presus de familie este doar Dumnezeu!.

” Pentru toată dragostea cu care mi-ai mângâiat copilăria și viața întreagă, eu, copilul de odinioară, nepotul năzdrăvan și bunicul care sunt, îți mulțumesc din inimă, dragă Mătușă Maria! Pentru tine și pentru mama, pentru tata, pentru copii și pentru nepoți, pentru familia noastră mare, frumoasă și unită m-am rugat și mă voi ruga mereu Preabunului Dumnezeu! La fel ca mereu și mereu, vom continua să fim uniți, vom continua să facem imposibilul… posibil”, este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone.Amenzi aplicate unor firme din două spitale din Sectorul 5, în urma controalelor dispuse de primarul Cristian Popescu Piedone