Horoscop azi, luni 7 august 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul celest definitoriu al zilei este redat de cuadratura Soarelui de pe Leu cu planeta Jupiter de pe Taur. Expresia acestui aspect astrologic este una mai puțin pozitivă, vorbindu-ne, în principal, de atitudini ce țin de: nepăsare, delăsare, indiferență, excesivitate, aroganță, vanitate și imoralitate. Cheia, soluția echilibrării energiilor astrale disonante ale acestei zile stă în dezvoltarea unor calități ce țin de: implicare, seriozitate, chibzuință, înțelepciune, moderație, sinceritate și cinste.

BERBEC

Din cauza orgoliului pătimaș vă puteți lovi de unele neînțelegeri mai aspre în viața sentimentală! Încercați să fiți mult mai temperați, chibzuiți și economi cu banii!

TAUR

Din păcate, puteți avea parte de o ceartă mai urâtă cu un bărbat cu autoritate din familie! Vă puteți arăta și cumva mai egoiști și vanitoși, fiind necesar să vă reformați comportamentul!

GEMENI

Nu este o zi indicată pentru studiu, evaluări și călătorii! Fiți ceva mai amiabili și respectuoși în comunicare! Feriți-vă, pe cât vă este cu putință, de excese!

RAC

Vă puteți arăta extrem de risipitori și de cheltuitori! Puteți releva și unele carențe de competență. Un prieten mai influent și prestigios vă poate dezamăgi grozav.

LEU

Astrele vă prezintă cumva mai plini de sine, vanitoși și mofturoși. Fiți ceva mai atenți și la un risc mai semnificativ de conflicte cu persoane influente în plan social!

FECIOARĂ

Puteți resimți o tendință de retragere și de însingurare, fiind necesar să încercați să fiți ceva mai optimiști și mai încrezători în viață. Fiți și ceva mai buni și nu vă pierdeți încrederea în Divinitate!

BALANȚĂ

Din nefericire, vi se poate prezenta o deteriorare majoră a relației dumneavoastră cu un prieten mai renumit! Nu este, sub nici o formă, o zi prielnică pentru împrumuturi, creditări ori restituiri!

SCORPION

Din păcate, nu aveți o zi tocmai prielnică pentru a face mari schimbări în carieră! În viața de cuplu vi se pot reliefa unele divergențe chiar vulcanice!

SĂGETĂTOR

Puteți primi o veste mai neplăcută despre sau de la un bărbat mai influent de la mare distanță. Nu aveți parte de o zi cu noroc nici pentru călătorii pe distanțe lungi! La locul de muncă puteți întâmpina unele provocări mai semnificative!

CAPRICORN

Vi se poate reliefa un risc ceva mai semnificativ de incidente ori de accidente, așadar fiți mai prudenți! În dragoste vi se pot ivi unele probleme mai importante! Nu este o zi fastă nici pentru speculații financiare!

VĂRSĂTOR

Calmați, cu tact, orice potențial conflict ivit în viața de cuplu! Nu este o zi cu noroc pentru afaceri, negocieri și treburi de ordin legal! Astrele vă mai relevă și un risc major de neînțelegeri în relația cu un bărbat cu autoritate din familie!

PEȘTI

Puteți resimți unele probleme de sănătate mai serioase! La locul de muncă pot interveni unele evenimente destul de deranjante! Căutați să fiți ceva mai ponderați și onești în comunicare, în discurs!

Horoscop HashtagNews