Dana Budeanu discută despre vedete și nu se oprește doar la discuții. Dezbate viața oamenilor publici, dezbate coronavirusul și, mai ales, insistă pe vedetele care au avut coronavirus. Andreea Esca și Adelina Pestrițu au fost primele vizate și primele sacrificate pe altarul injuriilor marca Budeanu.

Creatoarea de modă este de neoprit atunci când virusul apare în discuție. Astfel, a ales să vorbească despre persoanele publice care au apărut în vizorul tuturor mărturisind că au fost testate pozitiv cu COVID-19.

Vine un moment când o acuzi pe Esca, dar ești de acord cu Bittman. Sau ignori medicina și știința în favoarea cărților de rugăciuni. Sau a moaștelor. Acel moment a venit și pentru Dana Budeanu.

”Vedetele nu se mai ocupă cu ce au ele de făcut, ci cu testarea pozitivă, ulterior să vorbească la televizor de această „boală”. Ca să fiu directă, toți cei care ați făcut asta oriunde sunteți niște nenorociți. Asta înseamnă să te prostituezi la propriu pentru orice. Voi nu ați făcut un rău imens acestei societăți, voi ați făcut o crimă împotriva tuturor celor care se uită la voi. Ăia care ați luat bani și care acceptat să faceți aceste parteneriate pe boală, ați indus o panică de nedescris care a îmbolnăvit minți și suflete. Nu ne interesează că sunteți voi bolnavi. Nu vă e rușine?

Să contribuiți la panica în rândul oamenilor care și așa sunt loviți de incompetența celor care ne conduc, care și-au pierdut job-urile, care nu știu încotro s-o ia. Voi ați călcat în picioare tuturor oamenilor care v-au văzut. Nu există să faci asta! Toți cei care ați făcut asta sunteți niște gunoaie. Oamenii sunt speriați, nu știu care e adevărul. În afară de Bittman și cei care n-au apărut, sunteți ZERO!”, a declarat Dana Budeanu.

Citește și: Holograf se dezbracă de inhibiții și ne ureză ”Pandemie plăcută”

#News