Nicu Alifantis
Nicu Alifantis

Alifantis nu-l poate ignora pe Dan Bittman. Se simte asuprit, chinuit și torturat de restricții. Desigur, duce lupta și scandează din confortul sufrageriei, tastatura-i devine armă, iar spațiul virtual devine câmpul de luptă.

”Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante”, a spus Dan Bittman într-un interviu pentru Gandul.

Nicu Alifantis nu a rămas indiferent la zbuciumul interior al colegului de breaslă și a apelat la mediul virtual, transmițând următorul mesaj:

”Iată că tradiționala solidaritate a breslei nu se dezminte. Nu-i așa, Dane? Și ce dacă rock-ul a fost dintotdeauna protestatar?… Chiar nu mai contează. Se pare că e mai bine să nu ai păreri în țara asta!”, a scris Nicu Alifantis.

Au urmat amenințări și cuvinte deosebit de colorate, dar Nicu Alifantis a ales să rămână vocal:

”Doamnelor și domnilor. Nimeni și nimic nu mă va mai putea convinge că suntem pe drumul cel bun. Nici politicienii, nici specialiștii, nici conspiraționiștii, nici măcar haștagiștii. Începând de azi nu mai comentez și nici nu mai intru în nici un fel de polemici cu voi. Să vă dea Dumnezeu sănătate și să treceți cu bine prin ceea ce ni se-ntâmplă. Atât am a vă spune. În rest, maculatură…”.

Citește și: Holograf se dezbracă de inhibiții și ne ureză ”Pandemie plăcută”

#News

Foto