Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

În momentul în care proprietarii își scot câinii la plimbare, cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla este ca patrupedul să se murdărească cu noroi și praf, necesitând o baie.

Totuși, o femeie din Marea Britanie a trăit șocul vieții ei, în momentul în care câinele scos la plimbare s-a întors cu un braț uman, ținut cu mândrie între dinți.

Neștiind dacă era un braț adevărat sau din plastic, proprietara cățelului a încercat să rămână calmă, în timp ce i-a spus patrupedului să ”lase jos noua jucărie”, transmite publicația Mirror.

Femeia și-a făcut publică experiența pe platforma Reddit: ”Am făcut o banală plimbare. Câinele meu a găsit un braț uman, fix în mijlocul străzii!”

La prima vedere, respectivul braț găsit de câine nu arăta absolut deloc ca un braț de manechin.

Eram atât de mândră. Trăiam genul acela de mândrie al stăpânilor de câini care și-au dezvățat animalele să mai adune mâncare, oase sau lucruri găsite pe stradă. Am încercat să mă prefac că nu-mi pierd mințile. Am încercat orice să-mi fac câinele să se distanțeze de cadavru”, a scris femeia.

Inevitabil, stăpâna s-a văzut nevoită să scoată brațul din gura câinelui

În momentul în care s-a apropiat, femeia a descoperit că, în realitate, brațul era din plastic. Aceasta a scos mâna manechinului dintre dinții câinelui și a reușit să se calmeze.

După, a povestit întreaga întâmplare pe Reddit. În scurt timp, mai mulți posesori de animale și-au spus poveștile proprii.

Chiar zilele trecute, câinele meu a găsit un întreg pui rotisat. Din fericire, a primit doar o mică mușcătură, înainte să-i spun să-l lase”, a comentat un utilizator.

Obișnuiam să-mi plimb cățelul dimineața, foarte devreme, când încă era întuneric. L-am văzut pe Freddie, câinele meu, apucând ceva. După, i-am scos din gură o bancnotă de 20 de lire sterline. A fost cea mai bună plimbare pe care am avut-o vreodată”, a adăugat un alt utilizator al platformei.