Polițiștii arădeni au tras focuri de armă într-o parcare de pe A1

Doi bărbați furau combustibil din rezervorul unui TIR

Sursa foto: IPJ Arad

Poliţiştii Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Arad au tras mai multe focuri de armă într-o parcare de pe autostrada A1.

Doi bărbați au fost prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau combustibil din rezervorul unui TIR ce staţiona. Focurile de armă au fost trase cu scopul de a-i opri pe cei doi hoți.

Furt de combustibil în mai multe parcări din județ, nu doar pe A1

Prinderea hoților în flagrant a făcut parte dintr-o operațiune mai amplă, organizată de IPJ Arad. Potrivit AGERPRES, mai multe persoane sunt bănuite de furt de combustibil în parcările din judeţ.

„Într-o parcare de pe autostrada A1, în proximitatea localităţii Şagu, doi bărbaţi, de 30 şi 31 de ani, au fost surprinşi în flagrant delict, în timp ce sustrăgeau combustibil din două automarfare, cu ajutorul unei pompe confecţionate artizanal.

Pentru imobilizarea celor doi bărbaţi, poliţiştii au tras două focuri de armă în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană”, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ei urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Citește și Elevii școlilor din municipiul Timișoara învață în frig