Simona Gherghe
Simona Gherghe

Simona Gherghe a decis să revină în televiziune după o perioadă mai lungă în care s-a dedicat familiei. Deși a prezentat timp de 9 ani emisiunea ”Acces Direct”, prezentatoarea TV a hotărât să facă o schimbare în carieră, în momentul de față moderând un reality show. Subiectul este cel preferat de români: dragoste, realții și multă încurcătură.

Recent, Simona Gherghe a recunoscut care au fost cu adevărat motivele pentru care s-a întors din nou în televiziune.

“Nu cred că se aşteptau puţini să mă întorc, pentru că asta este profesia mea, asta ştiu eu să fac cel mai bine şi cel mai bine mă simt într-un platou de televiziune, vorbind cu oamenii. Dar această propunere a venit într-un moment în care i-am crescut pe cei mici încât să fie pe picioarele lor, la propriu, adică a venit într-un moment prielnic”, a declarat Simona Gherghe pentru okmagazin.ro.

Prezentatoarea a ales să se retragă de la Acces Direct atunci când a rămas însărcinată cu al doilea copil.

“Cumva ăsta a fost pretextul, faptul că am rămas însărcinată. Însă obosisem la Acces Direct. E un format foarte solicitant şi atunci am simţit că am dat tot ce se putea în povestea aia. Şi nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăţi de măsură, iar în momentul în care l-am născut pe Vlad am avut o întâlnire cu conducerea şi le-am explicat că asta a fost, atât am putut să duc.

Ei m-au înţeles şi mi-au lăsat acest respiro şi în momentul în care am simţit că sunt pregătită să mă întorc, mi-au făcut această ofertă de a reveni în platou la Mireasa. Am cântărit bine propunerea şi am acceptat-o”, a mai adăugat ea pentru sursa citată.

Citește și: Mihai Șora și optimismul la peste 100 de ani

#News