Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, cel care a pierdut abrupt în fața contracandidatului său, Dominic Fritz, punând astfel capăt unei lungi și chinuitoare domnii în orașul de pe Bega, a decis să demisioneze și din funcția de președinte al Filialei Timiş a PNL, încercând un ultim act de onoare. Și cum oboseala e mare și rușinea așișderea, fostul primar n-a mai așteptat ca să-l anunțe pe Ludovic Orban despre decizia sa bărbătește, față în față, ci a preferat să-i trimită acestuia un SMS.

Nicolae Robu: „Îmi dau demisia din funcţia de Preşedinte al Filialei Timiş a PNL”

”Domnule preşedinte PNL, având în vedere pierderea de către mine a alegerilor locale pentru funcţia de Primar al Timişoarei, prin prezenta, îmi dau demisia din funcţia de Preşedinte al Filialei Timiş a PNL. Cu stimă şi urări de succes pentru dv şi pentru PNL, Nicolae Robu”, i-a scris Robu lui Orban, potrivit unor surse.

Partea, poate, amuzantă a poveștii în curs este că, același Niculae Robu declara că în cursul zilei de ieri i s-a întâmplat să adoarmă cu telefonul în mână, în timp ce scria un mesaj. Să fi fost, oare, vorba despre acest mesaj pe care intenționa să-l trimită premierului Ludovic Orban?

„Eu am dormit aşa de bine că nici nu am reuşit să postez. Foarte bine am dormit. Eu dorm puţin în general. M-am culcat pe la ora 4.00, că am plecat de la partid pe la 3.30 şi am adormit cu telefonul în mână scriind un text”, declara cu nu mult timp în urmă Nicolae Robu.

Citește și: Robu, după eșecul de la alegeri: „Adormit cu telefonul în mână scriind un text”

#News