Gabriela Firea

Primăria Capitalei a reușit să facă plata celor 7,2 milioane de euro pentru copiii și persoanele cu dizabilități. Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea a anunțat semnarea documentelor necesare pentru a aduce o rază de speranță acestor persoane greu încercate.

„La birou. Am semnat documente importante dar și plăți fără de care viața ar fi mai grea. Știu că mulți dintre beneficiarii programelor noastre sociale sunt îngrijorați cu privire la plata stimulentelor acordate diverselor categorii de persoane defavorizate și ne pun întrebări legate de ceea ce urmează să se întâmple”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

La birou. Am semnat documente importante dar si plati fara de care viata ar fi mai grea. Știu că mulți dintre…

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 28 august 2020

„Așa cum am spus în repetate rânduri, pentru mine acordarea acestor stimulente este o prioritate, mai ales că vad din mesajele dumneavoastră cât de importante sunt pentru a vă ușura un pic existența.

Și în această lună am reușit să plătim aproximativ 7,2 milioane de euro pentru copiii și adulții cu dizabilități din Capitală, în ciuda dificultăților financiare cu care ne confruntăm în această perioadă.

Pentru mine și pentru echipa mea, oamenii vor fi întotdeauna pe primul loc!”, a concluzionat Gabriela Firea, candidatul social-democraților la Primăria Generală București.

Citește și: Gabriela Firea donează 100 de mii de măști pentru elevii bucureșteni

#News