Azi noapte s-a dat drumul, oficial, campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie. La ceas de noapte copreședintele alianței USR PLUS, Dan Barna și liderul liberalilor, Ludovic Orban, i-au dat o mână de ajutor lui Nicușor Dan, candidatul la fotoliul de primar general al Capitalei. Barna și Orban au lipit afișe cu Nicușor Dan, în Piața Victoriei, dând astfel un exemplu și altor voluntari.

„Primele minute ale campaniei electorale, primele afișe lipite împreună cu Ludovic Orban și Dan Barna, care au dat chiar și o mână de ajutor. La propriu.

Primele minute ale campaniei electorale, primele afișe lipite împreună cu Ludovic Orban și Dan Barna, care au dat chiar…

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 27 august 2020

Pornim în forță, de aici, din Piața Victoriei, locul în care PSD a dat cu gaze în bucureșteni, pe drumul spre îndepărtarea celei mai incompetente administrații pe care a avut-o Bucureștiul vreodată. Gabriela PSD Firea trebuie să plece cât mai repede!

Vă aștept alături pe 27 septembrie.

Save the date!”, a scris Nicușor Dan pe pagina de Facebook.

Pentru Primăria Capitalei este o „luptă” cu 18 candidați, cei mai cunoscuți fiind Gabriela Firea (primarul în exercițiu), Traian Băsescu (fost primar și fost președinte), Nicușor Dan, Călin Popescu Tăriceanu sau Ilan Laufer.

Citește și: USR PLUS acuză PSD de înscenare și de incitare la ură

#News