Marcel Ciolacu și Ludovic Orban

Președintele social-democraților, Marcel Ciolacu a transmis un prim mesaj, pe pagina de Facebook, după începerea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie. Și așa cum stă bine unei astfel de campanii, principalii oponenți sunt primii vizați de „săgețile” electorale.  

„Siguranța unei administrații eficiente! Aceasta este miza alegerilor locale!

PSD are mii de candidați care și-au demonstrat deja competența și profesionalismul în administrația publică. Sunt oameni de calitate, buni gospodari și specialiști în domeniile lor de activitate!

Siguranța unei administrații eficiente! Aceasta este miza alegerilor locale! #PSD are mii de candidați care și-au…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 28 august 2020

Traversăm o perioadă grea, atât din punct de vedere sanitar, cât și economic și social. România nu are nevoie de noi experimente. În ultimele nouă luni de zile am văzut cu toții cum acestea au dus România în pragul dezastrului. PNL a guvernat catastrofal România. Au furat. Au mințit. Au distrus economia. Au scăzut nivelul de trai. Și-au bătut joc de copii și pensionari. Nu sunt capabili să administreze eficient nici România și nici comunitățile locale.

Nu se mai poate așa! Românii trebuie să aibă siguranța că cei pe care îi aleg au grijă de sănătatea lor, de educația copiilor lor, de viața lor și dezvoltarea comunității din care fac parte.

Sunt convins că românii le vor acorda încrederea celor care au demonstrat că muncesc cu adevărat pentru ei! Sunt convins că românii vor alege Partidului Social Democrat!

Le urez mult succes tuturor candidaților noștri!”, a scris Ciolacu pe pagina de Facebook.

Campania electorală a început în această dimineață și se va încheia pe 26 septembrie, la ora 7.00. Astfel, candidații la fotoliile de primar, șef de consiliu (local sau județean) precum și cele de consilieri locali ori județeni au 30 de zile în care să își convingă electoratul.

În acest an, campania se va desfășura într-un mod atipic, din cauza pandemiei, fără întâlnirile cu care ne-am obișnuit de-a lungul vremii.

Citește și: O campanie electorală atipică, fără muzică sau mitinguri

#News