Primăria Sectorului 5 ajută cu lemne de foc

Doi metri cubi de lemne pentru familiile defavorizate

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a anunțat că vine în sprijinul persoanelor vulnerabile din acest sector, luând în considerare condițiile meteo actuale, de plină iarnă, și va oferi lemnele necesare pentru încălzirea locuințelor.

Astfel, edilul a dispus ca direcțiile din cadrul   Primăriei   Sectorului  5, care   au   atribuții  în  administrarea  și  salubrizarea domeniului public, în special  în  ceea  ce  privește  toaletarea arborilor  de pe  raza Sectorului 5, să colaboreze cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 și să identifice persoanele singure și familiile cărora li se poate oferi ajutor sub formă de material lemnos, potrivit unui comunicat de presă.

Mai mult, începând de miercuri, 13.01.2021, primele familii defavorizate din evidența DGASPC Sector 5 au primit cantitățile de lemne, respectiv 2 metri cubi, necesare pentru încălzirea locuinței, în sezonul rece.

Se știe că Sectorul 5 este considerat cel mai sărac dintre sectoare, dar primarul Piedone și-a propus, încă de la începutul mandatului, să schimbe nu doar această percepție, ci de fapt, chiar realitatea, iar acest sector să iasă din „zona gri” în care se află.

Citește și: Piedone renunță la scrisoarea primarului. Se vor economisi 300 de mii de euro

#News