Firma de salubrizare Urban S.A și Primăria Sector 6 au început să dezinfecteze străzile, împotriva răspândirii virusului COVID-19. Toate blocurile și casele din zona Crângași sunt stropite cu cloramină, un dezinfectant menit să protejeze locuitorii de virusuri.

Urban și Primăria S6 dezinfectează și igienizează sectorul

60 de angajați Urban, plus 20 de utilaje mari și medii au ieșit pe străzile din Sector 6, au spălat și dezinfectat centrele comerciale, inclusiv pubelele din zona Crângași.

Îmbrăcați în echipamente de protecție și cu măști pe față, au luat fiecare străduță la rând, pentru dezinfectare și igienizare, în timp ce toți locuitorii din zonă au rămas în case, astfel încât să nu existe risc de alergii sau îmbolnăviri.

URBAN S.A. activează în domeniul managementului integrat al deșeurilor încă din 1995, timp în care a devenit unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață. Experiența acumulată, valorile promovate, dezvoltarea continuă și calitatea serviciilor prestate au plasat compania în topul firmelor cu capital privat românesc. Investițiile în parcul auto, infrastructură, resurse umane și parteneriate pe termen lung au contribuit la o continuă expansiune, compania devenind lider național în domeniul managementului integrat al deșeurilor.

În cazuri de urgențe, Gabriel Mutu a oferit un număr de telefon la care pot apela persoanele în vârstă de peste 65 de ani, în contextul noilor restricţii anunţate de Klaus Iohannis. 

Număr de telefon la care poți apela

„Vă rog să popularizați acest număr de telefon, dedicat persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, din Sectorul 6: 021/9770. Aceasta este cea mai vulnerabilă categorie socială, în faţa ameninţării epidemiei cu virusul CoVid19 și nu trebuie să părăsească domiciliul în această perioadă.

Citește și Bădulescu acuză Romprest că nu ține la sănătatea celor aflați în carantină: Am sesizat Poliția!

Seniorii care nu beneficiază de sprijinul familiei sau al cercului de prieteni primesc din partea administrației publice locale asistenţă dedicată şi adaptată nevoilor individuale. Îi rog pe toţi ceilalţi membri ai comunităţii să reducă la minim contactele cu vârstnicii, să le ofere sprijin respectând distanţa, dezinfectând în prealabil spaţiile de locuit comune, pachetele de alimente şi orice alt tip de suport material pe care îl oferă”, transmite Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

#NEWS