Dacă la ora 12:00, sursele exit-poll arătau că deși Gabriela Firea și Nicușor Dan săreau amândoi de 40% iar Gabriela Firea îl surclasa timid, iată că, potrivit noilor date, Nicușor Dan ar fi trecut acum pe locul întâi, cu o diferență, de asemenea, infimă.

Lucrurile s-au schimbat și pentru Traian Băsescu care se apropie vertiginos de 10%, în timp ce restul candidaților nu trec de 5%, fiecare.

Și la Sectorul 1 se duce o bătălie pe „viață și pe moarte”, Dan Tudorache și Clotilde Armand luptându-se pentru locul întâi în sondaje. Datele de la 16:00 arată faptul că Armand ar ocupa, îm momentul de față, locul întâi, iar primarul Dan Tudorache ar fi scăzut sub 40%. Ioana Constantinescu este supriza orei 16:00, obținând un procentaj mai bun ca Traian Băsescu la Capitală.

La Sectorul 2, favoritul orei 16:00 pare să fie, în acest moment, useristul Radu Mihaiu, în defavoarea lui Dan Cristian Popescu care părea să dețină controlul.

Sectorul 3 este, în continuare, guvernat de Robert Negoiță, urmat la foarte mică distanță de candidatul USR PLUS și PNL Adrian Moraru și de Aurelian Bădulescu.

În Sectorul 4 lucrurile par destul de clare, Daniel Băluță, actualul primar PSD având un avans considerabil.

Sectorul 5 îi are în fruntea clasamentelor pe Cristian Popescu Piedone, Florea Daniel și Cristian Băcanu.

O altă surpriză de proporții se întâmplă în Sectorul 6 unde, neclintitul Gabriel Mutu pare să înceapă să piardă lupta împotriva lui Ciprian Ciucu.

Desigur, până la ora 21:00, atunci când se închid oficial urnele de vot, lucrurile se pot schimba de la minut la minut.

#News