Cîțu și Nicușor Dan sunt prezentați oficial

În cursul zilei de astăzi, cei de la PNL se vor reuni în cadrul Biroului Executiv, pentru a le pune sub lupă pe cele două noi vedete ale partidului. Pe de-o parte îl avem pe Florin Cîțu, proaspăt desemnat în funcția de premier al României, pe de altă parte îl pe Nicușor Dan, candidatul la primăria București.

„Mâine, la ora 9,00, avem convocată reuniunea conducerii statutare a PNL în care vom lua două decizii: una fiind decizia legată de candidatul la Primăria Capitalei şi doi – lista Guvernului şi programul de guvernare”, a anunţat preşedintele PNL Ludovic Orban, joi, într-o conferinţă de presă.

„PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Municipiului Bucureşti şi la nivelul fiecărui sector al Capitalei. În urma acestei cercetări a rezultat clar că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, dar nu avem această garanţie că vor câştiga bătălia cu PSD. (…) În urma discuţiilor pe care le-am avut cu Nicuşor Dan, care au vizat problematica Bucureştiului, soluţiile pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, am luat decizia de a-l propune pe Nicuşor Dan ca şi candidat la Primăria Capitalei susţinut de PNL”, a completat acesta.

Citește și: Voiculescu, luat prin suprindere de decizia lui Nicușor Dan

Candidat comun împotriva Gabrielei Firea

După cum bine știm, cea mai populară știre a zilei de ieri l-a vizat pe Nicușor Dan, care a primit susținere full-option din partea celor de la PNL. De altfel, Nicușor Dan pare să fie susținut de foarte multe partide, printre care PMP și alianța USR-Plus. În cazul celor de la USR-Plus, lucrurile au un oarecare schepsis la mijloc. Susținerea lui Dan implică automat înlăturarea lui Vlad Voiculescu din cărți. Așadar, Vlad Voiculescu pare să mai stea o tură.

Citește și: Firea, cel mai tare banc despre Cîțu, după ce Iohannis l-a propus premier

#News