Nicușor Dan și Gabriela Firea

Daniel Zamfir, senator PSD, susține că PNL e într-o criză de imagine

Nicușor Dan este susținut de PNL la alegerile locale 2020, după cum știe deja toată lumea. De fapt, aceștia nu sunt singurii care și-au arătat susținerea pentru candidatul independent, Dan. Pentru că da, Nicușor Dan refuză să se înscrie în PNL, cu toate că beneficiază de dragostea nemărginită a acestora. În același timp, acesta îl spulberă dintr-o privire pe Vlad Voiculescu, întrucât nu numai PNL, însă și alianța USR-Plus alege să-i acorde încredere. Ca să nu mai amintim de Traian Băsescu.

Citește și: Gata cu ifosele! Băsescu nu mai vrea la Primăria Capitalei!

Senatorul PSD, Daniel Zamfir este de părere că mutarea de șah a celor de la PNL este una menită să-i facă din nou vizibili pe scena politică locală. De altfel, cu un contracandidat ca Gabriela Firea, e destul de greu să găsești varianta potrivită pentru câștigarea războiului electoral. Pentru că indiferent că ne place sau nu, Firea a știut mereu cum să jongleze cu marketingul de imagine.

”PNL, FARA CANDIDAT LA CAPITALA. IATA ADEVARUL DESPRE „VOINTA ROMANILOR.

De cate ori in ultimele lui l-ati auzit pe Orban invocand vointa romanilor? Anticipate ca asa vor romanii, distrugerea PSD ca asa vor romanii? Parea ca la alegeri ar fi avut PNL 57 la suta nu 27!

Iata cum vestea de azi a sustinerii lui Nicusor Dan pentru Capitala scoate adevarul la iveala! Nu doar ca marele partid nu are candidat care s-o invinga pe Gabi Firea, ci nu are candidat DELOC! 
Cateva concluzii absolut obiective:
1. PNL este in cadere libera dupa dezastrele de la Guvernare; a pierdut major din cele 27 de procente. Ce dovada e pentru asta? Lipsa lor de speranta ca un candidat PNL ar putea sa creasca pana la locale astfel incat sa aiba o sansa impotriva Gabrielei Firea!
2. Rares Bogdan anuntase ca daca PNL nu are si nu are candidat, atunci va accepta sa candideze el. Nu o face, iar asta arata ca Orban-Citu au INGROPAT pana si simpatia pentru „number one”, un personaj nou intrat in politica, beneficiar al unei sanse a „noutatii”.
3. Orban de ce nu candideaza el insusi? Premierul laudat de Iohannis, autorul atator „reforme” si „victorii” in fata PSD? 
Baieti, faceti public sondajul! Si pana atunci nu mai jigniti acest popor invocandu-i vointa!
P.S. Doamna Violeta, spaima liftierelor, cat sa fii avut in acest sondaj? In cel al CURS, presedinta PNL Bucuresti are 6 la suta! 
Orban, ia-ti looserii si du-te!”, scrie Daniel Zamfir pe Facebook.

Citește și: Cîțu și Nicușor sunt prezentați astăzi în fața clasei

#News