Mircea Dăneasa nu moțăie, își reglează conturile cu chakrele

„Nu dormeam acolo. Îmi pregăteam nişte idei pentru a doua zi la interpelare”

Surprins moțăind în plină ședință parlamentară, senatorul PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) Mircea Dăneasa a declarat că ceea ce se poate vedea în poza de mai jos nu este, câtuși de puțin, o repriză de somnic în timpul muncii, ci mai de grabă o reglare de conturi cu propriile chakre. Mai mult decât atât, simțind o compleșire pe stern, stând în chinuitoarea poziție de șezut, Mircea Dăneasa a simțit cum brusc nu mai mai poate face față presiunii și a decis să se activeze mental printr-un restart sanscrit.

„Acolo este Camera Deputaţilor. Eu eram lângă un deputat AUR şi poziţia aia înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numeşte vishuddha chakra. Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie”, a declarat senatorul Mircea Dăneasa, pentru Adevărul.

Mircea Dăneasa, somn de voie în Parlament

Mircea Dăneasă a mai spus, printre altele, că de la atâta stat în Camera Deputaților, starea de somnic este una normală. Cu toate astea, sculptorul devenit senator a ținut să ne lămurească și să ne liniștească în același timp, povestindu-ne că, în ciuda chinuințelor supreme, nu s-a dat bătut și a continuat să înfrunte solicitantul loc de muncă. Probabil… în vis.

„Nu dormeam acolo. Îmi pregăteam nişte idei pentru a doua zi la interpelare. Aveam interpelare la Comisia buget-finanţe-bănci şi mă gândeam dacă este oportun să pun întrebări negative sau să fac o interpelare pozitivă”, a mai spus Mircea Dăneasa.

Ne bucurăm, totuși, că Mircea Dăneasa nu a avut spasme în somn, astfel că parlamentarul ce a stat pe scaunul din fața acestuia a fost scutit de un genunchi împins în spătar.

Citește și: Simion: „Gigi Becali face, probabil, o confuzie”

#News