Adrian Streinu Cercel
Adrian Streinu Cercel

Alături de Mihaela Anghel, prima asistentă vaccinată anti-Covid, din România, Adrian Streinu Cercel, șeful Institutului ”Matei Balș” din București, a ales să fie printre primele persoane care s-au vaccinat. Vaccinarea a început duminică dimineață, în data de 27 decembrie, iar Streinu Cercel a venit cu declarații, sfaturi și lămuriri.

Din punctul de vedere al șefului Institutului Matei Balș, vaccinul nu este dureros, iar componența sa ar fi: ”O grămăjoară de grăsime cu o părticică de ARN în mijloc”.

De asemenea, Streinu Cercel a venit cu cuvinte de laudă la adresa echipei din Matei Balș spunând că medicii și asistentele din unitatea spitalicească au făcut ”o treabă extraordinară”.

Insistând pe lupta cu virusul, șeful Institutului Matei Balș din București a declarat că vaccinarea nu este obligatorie, rămânând la latitudinea românilor dacă se vor vaccina sau nu.

Streinu Cercel: ”Vaccinul nu doare deloc”

Streinu Cercel, după ce s-a vaccinat: Dacă lumea nu înțelege că din acest virus se moare, e problema lor/ Echipa din ”Matei Balș” e superbă, a făcut o treabă extraordinară

Nu doare deloc. Fetele de la ”Balș” au mână foarte ușoară. Echipa din ”Matei Balș” e superbă, vreau să mulțumesc tuturor pentru că au făcut o treabă extraordinară în această pandemie. A fost o muncă enormă, titanică, 24 din 24, 7 din 7. Lumea a înțeles că acest virus este o nenorocire și singura modalitate de a scăpa.

Nici nu se pune problema de a convinge pe cineva. Dacă oamenii înțeleg că vaccinul îi salvează bine, dacă nu, nu. Dacă lumea nu înțelege că din acest virus se moare, e problema lor. Atât de simplu este”, a declarat Cercel duminică dimineață, după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19”, a declarat Adrian Streinu Cercel.

Citește și: Mihaela Anghel, prima asistentă vaccinată anti-Covid, din România

#News