Simion: „Gigi Becali face, probabil, o confuzie”

„Apreciez faptele creștinești ale omului Gigi Becali”

Liderul PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) George Simion a comentat declarațiile de ieri ale lui Gigi Becali, cu privire la donația sediului Noua Generație către nou intrații în politică. Potrivit lui Simion, lucru acesta nu ar fi în totalitate adevărat. „Am avut, într-adevăr, o discuție, se întâmpla în 2018. Dar Gigi Becali face, probabil, o confuzie. Era vorba despre o activitate civică, nelegată în niciun fel de activitatea politică. Dânsul avea sediul de pe strada Blănari, unde a funcționat partidul pe care îl fondase, Noua Generație. Am dorit atunci să primim acceptul să punem un banner pe fațada clădirii. Dar nu s-a materializat, nu ne-a dat nimic.”, a spus George Simion.

George Simion îl contrazice pe Gigi Becali: „Nu ne-a dat nimic”

Cu toate astea, liderul PAUR nu se declară reticent la o viitoare colaborare dintre Gigi Becali și partidul lui, dacă va exista o astfel de inițiativă.

„Dacă domnul Becali vrea să cooperăm acum, să ofere spațiul pentru activitățile noastre sociale, discutăm. Apreciez faptele creștinești ale omului Gigi Becali, apreciez poziția mamei domniei sale, care i-a spus să voteze AUR la alegerile parlamentare. Știți cum se spune, mamele ne învață numai de bine”, a declarat George Simion pentru Libertatea.

Citește și: Gigi Becali e fanul lui Claudiu Târziu, pentru că e băiat credincios

#News