Ciolacu: „Singurul vaccin anti-Orban este votul”

Într-o vreme în care interesul comun al întregii clase politice ar fi trebuit să fie integritatea, dar mai ales sănătatea cetățenilor, unii politicieni „calcă pe cadavre” pentru a-și face campanie. Iar cea mai recentă dovadă este a celor de la PSD, care văd în guvernanți un „adevărat virus”.  

„România a avut un mare ghinion, ghinionul celui mai incompetent Guvern în perioada celei mai mari crize sanitare pe care a avut-o România, în ultimii 30 de ani. Un guvern care se ține cu dinții de putere și indiferent total de oameni și de viața lor. Adevăratul virus cu care se confruntă astăzi România se numeşte incompetenţă, neglijenţă, pe scurt PNL. Iar singurul vaccin anti-Orban este votul. Pentru a putea opri pandemia, trebuie să oprim mai întâi PNL-ul să guverneze.

Să-l oprim pe Orban să închidă şcoli, biserici, piețe. Să îl oprim pe Cîţu să facă noi şi noi împrumuturi, să o oprim pe Anisie să ne distrugă copiii. Pe 6 decembrie, românii trebuie să voteze în siguranță. Pentru a-și salva viața, pentru a redeschide școlile în siguranță, pentru locuri de muncă sigure, pentru pensia meritată după o viață de muncă. Pe 6 decembrie trebuie să ne luăm viaţa înapoi. Pe 6 decembrie trebuie să ne salvăm”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară, într-o conferinţă de presă.

Citește și: Gușă analizează finalul campaniei electorale

#News