Cristian Popescu Piedone s-a rugat la slujba ținută pentru prăznuirea Sfântului Părinte Nectarie de la Eghina: „Sfinte părinte făcător de minuni, fă pace între oameni, fă pace pe Pământ”

Edilul Sectorului 5 s-a închinat bunului Dumnezeu și a îngenunchiat pentru a-i mulțumi Sfântului Părinte Nectarie de la Eghina, marele făcător de minuni.

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, un susținător al familiei tradiționale și un credincios cu frica lui Dumnezeu în suflet, a fost prezent azi dimineață la slujba ținută pentru prăznuirea Sfântului Părinte Nectarie de la Eghina. Sfântul Nectarie este grabnic vindecător de cancer și de alte boli grave, fiind nenumărate mărturii ale celor ce au fost vindecați de diferite boli prin ajutorul primit de la Sfântul Nectarie.

Edilul Sectorului 5, înconjurat de o mulțime de oameni prezenți la slujbă, s-a închinat bunului Dumnezeu și a îngenunchiat pentru a-i mulțumi Sfântului Părinte Nectarie de la Eghina, marele făcător de minuni.

Cristian Popescu Piedone a făcut numeroase donații bisericilor de-a lungul anilor, ajutându-i de asemenea pe oamenii aflați în nevoie. Edilul Sectorului 5, care este un mare credincios, participă în fiecare an, împreună cu familia, la cele mai importante slujbe ținute de Biserica Ortodoxă Română. Credința în Dumnezeu l-a întărit pe Cristian Popescu Piedone în momentele grele din ultimii ani, dându-i putere să meargă mai departe și să depășească obstacolele grele.

Cristian Popescu Piedone: Cu pace în suflet mă închin Bunului Dumnezeu și îngenunchez să-i mulțumesc Sfântului Părinte Nectarie de la Eghina, marele făcător de minuni.

” Îți mulțumesc, sfinte părinte, că mi-ai alinat sufletul și nu m-ai lăsat să mă pierd în întuneric…Mijlocește la Bunul Dumnezeu iertarea păcatelor noastre, sfinte părinte milostiv. Iartă-ne și îngrijește-ne și păzește-ne de rău, de boli și de războaie, sfinte Necatarie. Sfinte părinte făcător de minuni, fă pace între oameni, fă pace pe pământ. Amin”, este rugăciunea rostită de Cristian Popescu Piedone, la slujba de prăznuire a Sfântului Părinte Nectarie.

Moaștele Sfântului Nectarie și ale Sfântului Efrem cel Nou sunt scoase spre închinare, cu ocazia hramului Mănăstirii Radu Vodă din București. 

Mănăstirea Negru Vodă, cu hramurile Sfânta Treime și Sfântul Ierarh Nectarie al Eghinei, a fost ctitorită de voievodul Alexandru al II-lea Mircea (1568-1577) şi doamna sa, Ecaterina, pentru a mulţumi lui Dumnezeu că i-a dăruit victoria în lupta pe care a dat-o pe aceste locuri împotriva lui Vintilă-Vornicul şi Dumbravă-Vornicul. Vodă a ridicat-o cu gândul de a fi Mitropolia Capitalei. Cristian Popescu Piedone: Anul viitor umaniștii vor intra în lupta politică pe liste proprii, prin propriile forțe și pe propriile picioare