Șoferul din București, care a amenințat polițiștii pe Instagram, a fost prins

El a transmis mesaje de amenințare oamenilor legii.

Bărbatul care i-a provocat pe polițiști pe Instagram a fost găsit de către oamenii legii miercuri noaptea, acesta urmând să fie condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru continuarea cercetărilor. Tânărul a fost surprins miercuri seară drogat în traficul din Capitală, în zona intersecției b-dul Gheorghe Șincai cu b-dul Tineretului, potrivit g4media.ro.

El îi ironiza pe polițiști după ce era să lovească trei jandarmi și câțiva pietoni.

 Șerban Michelle Antonio a mai fost implicat într-un dosar pentru consum de droguri, dar nu fost încă găsit de polițiști, în schimb posta story-uri de pe contul de instagram „w33”. Ultimul filmuleț a fost postat după incidentul produs miercuri seară. Fiind la curent cu faptul că este căutat de polițiști, tânărul s-a filmat din cada în care face baie împreună cu o femeie. În video se aude cum le transmite polițiștilor: „Hai, mă, mă luați cu nightvision-ul dacă e…” Pe tot parcursul zilei, tânărul a postat mai multe filmulețe din mașina Mercedes pe care o conduce, din imagini se poate vedea/auzi că el era sub influența drogurilor. Într-unul din filmulețe, tânărul apare cu o persoană feminină și mai multe buchete de floarea soarelui, afirmând că „fata a vrut să mănânce semințe”. Într-un alt video, tânărul amenință polițiștii, spunându-le că: „Și ce dacă ești gabor haladit, să moară familia mea dacă te lasă să dormi liniștit, bricegele te așteaptă…”.

Miercuri seară, Șerban Michelle Antonio a fost surprins de polițiști în trafic în zona Tineretului, după ce a încălcat mai multe reguli de circulație

. Potrivit oamenilor legii, tânărul ar fi fugărit și o fată. Ignorând blocajul și somațiile polițiștilor, el a pornit în trombă mașina Mercedes lovind autovehiculele din fața Bărbatul a fost la un pas de a-i lovi și pe cei trei jandarmi care flancau mașina, inclusiv pe pietonii care se angajaseră să traverseze. Polițiștii au descoperit mașina, la scurt timp după incident, dar nu și pe bărbat, care și-a continuat story-ul pe Instagram.

Comisia Europeană propune reguli mai stricte privind calitatea aerului și apei