Victor Costache

Victor Costache, fostul ministru al Sănătății începând cu ziua de ieri rămâne printre noi

Cel puțin asta reiese din declarația sa. Nu are de gând, potrivit spuselor acestuia, să dezerteze din linia întâi a lupte împotriva COVID-19, întrucât, înainte de toate, ar fi medic.

„Sunt în primul rând medic, am depus un jurământ și niciodată nu abandonez și nu am abandonat un proiect. Voi rămâne în linia întâi în această criză, deci nu abandonez această criză, o voi relua ca medic și voi consilia echipa Ministerului Sănătății de câte ori va fi nevoie și voi rămâne în București cât este nevoie”, a spus Costache, într-un interviu la Digi24.

A cui a fost decizia, Costache?

Întrebarea care stă pe buzele tuturor zilele astea se referă la motivul demisiei lui Victor Costache. Astfel, întrebat dacă decizia a fost a sa ori a fost obligat să demisioneze, acesta a zis sec și fără substanță următoarele:

„Miniștrii demisionează într-un anumit fel, nu are rost să intrăm în detalii și este prea puțin important cum a fost, este important să ne concentrăm asupra crizei Covid-19. În niciun caz nu am părăsit corabia în timpul furtunii și rămân alături de echipa Ministerului Sănătății dacă va fi nevoie de expertiza mea”, a mai spus fostul ministru al Sănătății, Victor Costache.

Nu știu cum vi se pare vouă toată treaba asta, însă mi-e îmi seamănă a ocolire de la subiect. Însă nu orice fel de ocolire, ci pe undeva pe la Satu Mare.

Citește și: Ciolacu, despre credite, dobânzi și medici

#News