să nu faci ce face psd-ul
Marcel Ciolacu

Nu știu cum ar fi procedat în locul lui Orban Marcel Ciolacu dacă s-ar fi aflat la guvernare acum și dacă ar fi luat alte decizii, poate unele mai bune sau mai proaste, cine știe! Și cum situația de față este așa cum este iar PNL va rămâne la guvernare pe timpul pandemiei, nu vom afla niciodată. Cu toate astea, dacă este să ne amintim cam cum au gestionat guvernele PSD situații mult mai lipsite de importanță decât aceasta, s-ar părea că tocmai mi-am dat un răspuns. Ce-i drept, pe vremea vechilor guverne PSD nu Ciolacu se afla la conducerea partidului.

Indiferent că vorbim despre comentarii menite să răsune în electorat, ori de intenții sincere, cert este că președintele PSD are dreptate când zice că prioritățile sunt altele decât cele pe care se pare că le are acum guvernul Orban. Marcel Ciolacu comentează și decizia ministrului de Finanțe de a prelungi perioada de creditare, ceea ce, în opinia sa, nu va face decât să-i oblige pe cetățeni să plătească dobânzi la dobânzi.

„Ieri Guvernul PNL a decis ca românii să plătească dobândă la dobândă pentru ratele amânate. Pentru a fi bine băncilor! (vom corecta în Parlament această ticăloșie!)

Astăzi, plătesc în avans 60 de milioane de lei niște titluri de despăgubiri care puteau fi amânate până în august. În acest timp, medicii nu au măști și mănuși în majoritatea spitalelor din țară.

Mai înțelege cineva ceva din ce fac acești oameni?! Unde vor să ducă România??”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Orban îi dă peste nas lui Streinu-Cercel

#News