Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Nu este pentru prima dată când Mihai Gâdea părăsește platoul emisiunii pe care o prezintă, în direct, invocând motive de sănătate. Jurnalistul a anunțat în repetate rânduri că nu se simte bine, iar ”pauzele publicitare” pe care le-a luat au devenit tot mai dese.

Multe persoane au acuzat fluctuații ale greutății pe perioada pandemiei, dar problemele intervin abia atunci când kilogramele în plus sau în minus își spun cuvântul în ceea ce privește sănătatea.

Telespectatorii emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 au avut parte de o surpriză nu foarte plăcută, luni seară. După o pauză de publicitate, Mihai Gâdea a părăsit platoul emisiunii.

Deși nu a explicat motivele care îl fac să se oprească în mijlocul emisiunilor, Gâdea a declarat în urmă cu ceva timp că are probleme cu greutatea, dar și cu stresul. Mihai Gâdea a că a reușit să slăbească 17 kilograme într-un timp extrem de scurt, slăbire care se datorează stresului pe care l-a acumulat.

În același timp, prezentatorul a insistat pe faptul că a fost neatent la cântar, dar a observat schimbarea în momentul în care hainele nu se mai potriveau.

„S-a întâmplat pur și simplu. Am rămas și eu șocat. M-am urcat pe cântar, pentru că nu prea obișnuiesc. Se vedea la un moment…Ba da, acesta a fost un indiciu. Îmi cădeau pantalonii de la costumele pe care le purtam. Am schimbat, așa, vreo trei măsuri…Am fost plecat la un moment dat, am avut puțină treabă. Și acolo la hotel era un cântar. Am luat cântarul, m-am urcat pe el și după ce m-am urcat mi-am zis că e stricat sigur. Am verificat apoi cu un alt cântar. Iar în decurs de câteva luni am slăbit 17 kg.

La mine cu stresul se întâmplă așa: ori mă îngraș văzând cu ochii, ori slăbesc”, a explicat prezentatorul TV, Mihai Gâdea.

Foto

#News